- ett jagande efter vind

Allt förändras.
Det är mulet och ostjärnigt ute, ändå tycker jag om att kolla ut på livet en dag som denna. Haft en underbar Malin-stund, med fika och bussmusik. isabella lever, iallafall för några ögonblick. Det var längesedan sist. Jag ler i själen, i ögonen och ända ner i halsgropen. Ingenting kan dra ner mig just nu. Ingenting.
..
Har sett Hungerspelen
Har förstått att jag lär mig fel saker, i fel skola
Har fattat att ovisshet är något som jag alltid mer eller mindre kommer bära på
Har insett att mycket kommer förändras under solen
Har kommit underfund med att jag ska ta ett steg ut i den vida världen
Har än en gång påminnts om att livet ligger i mina händer.
..

- ANDAS DÅ

Vägen, sanningen och livet

Jag hinner varken tänka eller andas, ibland vore det så bra om jag bara kunde skita i allt som har med utbildning att göra och leva lite. Jag behöver ett lov. Det är varmt och soligt ute iallafall, synd att jag inte har alltför mycket tid att njuta av det. fel, jag tar mig inte tid och jag väntar på livet. Prioriterar lite fel, eller rätt. Beroende på vad man borde prioritera.
Den senaste veckan har the biggest events varit att jag har lyckats smasha min telefon, fått en mycket skön ansiktsbehandling och bestämt mig för att flytta ut till det lilla huset på vår gård. Så nu blir det ut och mäta och greja i det pyttelillahuset, det blir nog bra. - ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för Isabella.
Lana Del Rey och Mumford & Sons får ljuda i mina hörlurar idag. Musik är bra, ha en bra dá!

- insikt

Att gå till den högsta punkten av alla på en efterlängtad stiftsgård, se havet nedanför och hastigt med två av sina närmsta vänner bestämma sig för att skrika ut hela livet, tömma själen på skit och fyllas med lycka, det är livet. Eftersom mina vänner är tämligen musikaliska går skrikandet över till tre trevliga stämmor som slutar med skratt och glädjetårar (med rätt mycket vind till hjälp). Lätt den bästa stunden på länge, att så lite kan betyda så mycket.

Det är sånt som händer när man är med domdära kristna. En helt annan gemenskap, ni vet vad jag snackar om. I alla fall de flesta. För er andra kan jag bara säga att ni missar något och att jag inte skulle byta bort det mot någonting annat, så mycket som det betyder.

Låt er bli enlightened. Det är värt det.

Än en gång åker jag iväg från mitt favoritställe, för närvarande befinner jag mig i tingstadstunneln och inser att det är molnigt på andra sidan. Lyssnar på min svävapåmolnmusik och längtar tillbaka, redan. Till havet, solen och atmosfären - det blir inte mycket bättre.

Glädje åt folket.
Ta hand om varandra.