Kom tänd en eld.

-
Någonstans mellan allt äckligt blåser en vindpust av något som var. En liten gnista av en bortglömd reaktion som aldrig blossade till liv på riktigt. En ambition som aldrig hittade sitt mål, ett ljud som ingen hörde.

Har jag någonsin varit där? Eller är det bara en illusion av det jag alltid velat. Tänd min eld och få mig att brinna, ge tillbaka min fackla. Illusionen är min illusion. Låt mig leva på den. Låt mig äga vissheten. Men jag vet inte ens hur det känns.

Vissa hittar aldrig tillbaka. Ge mig det som tar mig tillbaka, även om det som krävs att vår snö blir rosa, så som det var på vårt pingisbord.Ge mig renässansen, rena mina skrapsår. Led mig upp på vackra berg, låt mig bevittna livets tysta andetag med hjärtat i rätt kista.
-
-//- Tänd min eld, och låt den brinna förevigt.

Sommartårta och Regndans

Hela familjen sitter och smaskar på en extrasmarrig morsdagstårta mitt i natten. Grattis mammis. Hon är så random, ni borde sett henne. Alla är helt off, då hoppar hon upp på golvet och börjar dansa. Japp, sånt ligger väl i släkten.

Facebook invarderas av nationalism, men Loreen är udda, det är fint.

 

 

ett riktigt kap.

Vi lämnar ett par vackra dagar med soligt, varmt och pratglatt studentfirande bakom oss. Mina kära vänner får stå för bildunderhållningen idag. Min första storstrut avnjöts med dessa godingar i väntan på studenterna.
-
Det känns som om helgen är slut nu, att det är imorgon skolan börjar. Men så är det icke, för imon är det söndag. Pingst och morsdag dessutom, det är fint det. Min mor ska få några ljus i olika dofter (brownie, kanelbullä och nått med vanilj). Hon lär bli glad. Hon är alltid glad. Hon borde få hela världen i present. Pappa också. Speciellt när de sitter och pluggar historia med mig till halv ett en vanlig onsdagkväll, bara för min skull. Hur mycket jag än tycks störa mig på dem ibland, så är de ganska underbara.
-
Idag vaknade jag på hotellet med Thoris, var ute med Malino och resten av världen till sent igår. Pratat med massor av människor, det var längesedan sist. Människor är så bra. Det kändes som om en stor del av min värld tyckte om mig igår, sådär extremt mycket, det var så härligt. - Inte för att jag brukar känna mig speciellt ogillad, men det var stort igår.
Idag var ännu större.

Jag har hittat något såntdära
extragigantisktmegaspeciellt
som man inte hittar alls ofta.
Någon som är lik mig på riktigt.